Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

27000 αιτήσεις για 4000 θέσεις στην Πυροσβεστική


27.000 αιτήσεις για 4.000 θέσεις στην Πυροσβεστική
Τις 27.000 "άγγιξαν" οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν στον διαγωνισμό του Πυροσβεστικού Σώματος για τις 4.000 θέσεις πυροσβεστών πενταετούς θητείας.
Αμέσως θα οριστεί Επιτροπή από έναν αντιπρόεδρο ή νομικό σύμβουλο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, έναν εκπρόσωπο του ΑΣΕΠ και έναν διευθυντή Διεύθυνσης των Κλάδων του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος και η οποία θα παραλάβει από το αρμόδιο τμήμα της Διεύθυνσης Προσωπικού του ΠΣ τα δικαιολογητικά των υποψηφίων. Εντός τριμήνου θα ελέγξει την πληρότητά τους και θα συντάξει κατ' αλφαβητική σειρά χωριστούς πίνακες υποψηφίων που πληρούν και υποψηφίων που δεν πληρούν τα προσόντα και τις προϋποθέσεις για πρόσληψη, ανά κατηγορία.
Οσοι υποψήφιοι περιλαμβάνονται στους κυρωμένους πίνακες επιτυχόντων θα κληθούν κατά σειρά επιτυχίας και σε αριθμό ίσο με τον αριθμό των υποψηφίων που καθορίζεται στην προκήρυξη για τη συγκεκριμένη κατηγορία να προσέλθουν μέσα σε ορισμένες προθεσμίες, προκειμένου να υποβληθούν σε υγειονομικές εξετάσεις και αθλητικές δοκιμασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: