Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Οι πίνακες μορίων υποψηφίων Αξιωματικών ειδικότητας Οικονομικού Λιμενικού Σώματος


Αναρτήθηκε σήμερα στην ιστοσελίδα του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής καθώς και στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, στην Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1-Ε2, ο Πίνακας Επιλογής Συμμετεχόντων υποψηφίων Αξιωματικών ΛΣ-ΕΛΑΚΤ ειδικότητας Οικονομικού (ανδρών- γυναικών) έτους 2011, κατά φθίνουσα σειρά συνολικού αριθμού μορίων.
Ο οριστικός Πίνακας Επιλογής Συμμετεχόντων υποψηφίων Αξιωματικών ΛΣ-ΕΛΑΚΤ ειδικότητας Οικονομικού (ανδρών- γυναικών) έτους 2011, θα προκύψει μετά από την εκδίκαση από το ΑΣΕΠ τυχόν ενστάσεων, η προθεσμία υποβολής των οποίων ορίζεται από την 07-10-2011 ημέρα Παρασκευή έως και την 17-10-2011 ημέρα Δευτέρα. Επισημαίνεται ότι η ένσταση επιτρέπεται για λόγους νομιμότητας και πρέπει να περιέχει συγκεκριμένους λόγους ακυρότητας κατά συγκεκριμένης πράξεως ή παραλείψεως.
Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να λάβουν περαιτέρω πληροφορίες, μπορούν να προσέρχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Αρχηγείο ΛΣ-ΕΛΑΚΤ στην Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1-Ε2–ΠΕΙΡΑΙΑΣ, στο ισόγειο, Γραφ. 020 και 021.

www.diorismos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: